Költöztetés Budapesten és vidéken egyaránt a Mayerteherrel!

Kérjen ajánlatot most!
 

Költöztetés Budapesten.

 

Budapesten belül természetesen nem számolunk fel kiállási díjat, ahogy vidéken sem.Kisebb költöztetésekhez maximum kettő rakodót javaslunk, nagyobb (= 120 nm2) házak, lakások költöztetéséhez általában három rakodóval szükséges számolni.

Ajánlatot Kérek!

Költöztetés vidékre vagy vidékről Budapestre.

 

Ha megunta a főváros zaját és csendesebb vidékre költözne, vagy épp ellenkezőleg a nyüzsgés miatt Budapesten képzelné el mindennapjait, a Mayerteher akkor is segít Önnek. Óradíjaink vidéki költöztetés esetén megegyeznek a budapestivel azonban a további költségek miatt kilométer díjjal is számolunk, amely kimométerenként változik. Pontos árszámítás érdekében tekintse meg lentebb táblázatunkat.

A költöztetés előtti teendők:

 

A legtöbben azt gondolják, hogy a költözés csupán abból áll, hogy megkeresik a legolcsóbb költöztetőt az interneten, felhívják és másnap már az új lakásban töltik az éjszakát. Viszont aki már költözött az tudja, hogy a folyamat nem ilyen egyszerű, hiszen a költöztetés rendkívül sok előkészülettel jár, ezek közül pár:

Ha szeretné tudni, hogyan kerülje el, hogy a költöztetés rémálom legyen kattintson ide!

 

Ha ezeket a feladatokat teljesítettük, akkor kezdhetünk költöztető csapat után nézni. Azonban adódik a kérdés, hogyan válasszunk költöztetőt?

Ha stresszmentesen költözne, válassza a Mayertehert!

 

Ha szeretné biztonságban tudni minden értékét a bútoroktól kezdve a háztartási gépekig, a Mayerteher költöztetői szívesen segítenek Önnek! Csapatunk fiatalos, viszont több éves tapasztalattal bír. Nem jelent gondot a nagyobb bútorok szállítása ,több emelet magasról sem. Természetesen volt részünk belföldön,külföldön,esőben, hóban is költöztetni, így minden kérést teljesteni tudunk, hogy Ön a leghamarabb kezdhesse meg új életét a tökéletes lakhelyén.

 
 
 

Autónk amivel dolgozunk

 

Munkáinkat a legtöbb esetben a képeken látható jól felszerelt, újszerű 2010-es évjáratú Citroen típusú teherautóval végezzük. Az autó paraméterei:

  • 4,25 méter hosszúság
  • 2,05 méter szélesség
  • 2,20 méter magasság

 

  • koltozteto_autonk_hatulrol

  • 15126018_10208027790991962_2115022042_o

  • 10887709_10203645690482188_942202054_n

Ha költözne kérjen ajánlatot másodpercek alatt!