adminisztracios_feladatok_koltoztetesnel

Az adminisztrációs feladatok amiket muszáj elintéznie mielőtt költözne!

Meghozta a végső döntést, új helyre költözik. Már megvette az új házat vagy lakást, megvan a költöztető is. Mielőtt elkezdődne a csomagolás és rendezkedés itt van még pár dolog amit mindenképp el kell intéznie:

A gyerek az első

Igen tudjuk, hogy sok mindent kell elintézni ilyenkor, de ne pont a gyerek maradjon ki belőle. Mindenek előtt rendezzük el a helyzetét az iskolával kapcsolatban. Szánjunk egy kis időt arra,hogy a lehető legjobb iskolát válasszuk ki neki az új helyen. Akár végig is látogathatjuk az iskolákat vele együtt, hogy lássuk, hol érezné magát a legjobban.

Iratok, előfizetések

Bármilyen meglepő de a káosz időszak alatt sokan elfelejtik,hogy a költözéssel új lakcímkártyát s a fiúknak/lányoknak pedig az új iskola miatt új diákigazolványt is kell igényelni. Az iratok mellett több helyen (például a bankban) is be kell jelenteni a lakcímváltozást. A hivatalos ügyek mellett ne feledkezzünk meg rezsi alapvető költségeiről sem mint például a fűtés vagy a villany!

Képzeljük el milyen lesz az új helyen

Sok időt megspórolhatunk , ha fejben elrendezzük,hogy hol legyenek az új lakásban a nagyobb bútorok, így azt nem akkor helyben kell eldönteni és az időt húzni vele.

 

Internet és Tv

Ha otthon nem csak Facebookozásra használjuk az interneted, hanem munkára is, feltétlen rendezzük el előre az internet előfizetést is. Ez általában csomagban van a TV-vel illetve, az otthoni telefonnal így egy ügyintézéssel máris 3 dolgot sikerült elintéznünk egyszerre.

Ha a további tanácsainkra is kíváncsi Kattintson ide!

Ha a költöztetésben vagy bútorszállításban kérne segítséget Kérjen ajánlatot a gombra kattintva!

 

 

Ajánlatot Kérek!

Leave a Reply