Bútorszállítás Budapesten a Mayerteherrel!

Mielőtt megvenné a bútort:

Mielőtt nekilátna, hogy elkezdjen bútorszállítással foglalkozó szakembert keresni, szükséges átgondolnia pár fontos dolgot a megvásárolni kívánt bútorral kapcsolatban. Viszont legyen az használt bútor vagy teljesen új egy áruházból sok átgondolandó kérdés merül fel, mielőtt hívná a bútortaxit. Ezek közül pár:

  • nincs-e máshol olcsóbban, esetleg ingyen egy alternatíva?
  • tényleg elfér a bútor oda, ahova megálmodták?
  • illik e környezetbe ahova vásároljuk?

Ha ezeket a kérdéseket megválaszoltuk, akkor érdemes csak bútorszállító után nézni. Azonban adódik a kérdés, mi alapján válasszunk szakembert?

Bútorszállítás gyorsan és egyszerűen!

Ha szeretné biztonságban tudni szállítandó bútorait, legyen az egy kanapé vagy egy antik szekrénysor a munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére! Rakodóink fiatalosak, viszont több éves tapasztalattal bírnak. Nem jelent gondot a nagyobb bútorok szállítása ,több emelet magasról sem. Legyen szó szétszerelésről, vagy egyben szállítandó bútorról rakodóink minden kérést teljesteni tudnak, hogy új bútora a leghamarabb épségben díszeleghessen új helyén.

Bútorszállítás az agglomerációban

Annak érdekében, hogy olyan ajánlatot tudjunk nyújtani, amivel Ön is jól jár bútort csak Budapesten és az agglomerációban szállítunk.  Egyedi igény esetén azonban szívesen vesszük kérését a további kisebb vagy nagyobb városokba történő bútorszállításokra is.

Az árat befolyásoló tényezők

Használt vagy új bútor esetén is sokszor adódik a kérdés, hogy milyen összegre számíthat, ha bútorszállítót hív. A szállítás árát rengeteg minden befolyásolja, többek között:

  • A bútor mérete, az árat befolyásolja, hogy egy ágyat vagy egy többrészes szekrényt szükséges szállítani.
  • A szintkülönbségek, hiszen nem mindegy, hogy a tizedikről lift nélkül kell szállítani a sokszor 40-50 kilós szekrényt vagy a földszintről.
  • A bútor típusa is befolyásoló tényezővel bír az árat illetően, vannak olyan bútorok ami a szokásosnál is nagyobb odafigyelést igényelnek, ilyenek például az antik bútorok.

 

Annak érdekében, hogy a legpontosabb árat tudjuk ajánlani Önnek kérjük gondolja át ezen szempontok alapján saját bútorszállítási igényét. Ha további kérdése lenne nyugodtan hívjon a +3620-95-888-20 -as telefoszámon. Ha úgy gondolja, minden kérdésre tudja a választ és már csak egy ajánlat hiányzik Kérjen Ajánlatot a lap alján található űrlapon! 

Ha bútort szállíttatna kérjen ajánlatot másodpercek alatt!