igy_sporolj_a_koltozeseden

3+1 trükk amivel rengeteg pénzt megspórolhatunk a költöztetésen!

A költözés az idegrendszerünkön kívül a pénztárcánknak sem tesz jót, ezért megosztunk pár trükköt, hogyan csökkenthetjük az ezzel járó kiadásokat.

 

Csomagoljunk össze mindent előre!

Ahogy azt már írtuk a lehető legtöbb dolgot csomagoljuk össze, hogy a költöztetők gyorsan, rendezve tudjanak felpakolni a teheruatóra, így az idővel együtt pénzt is spórolunk.

 

Hívjuk a barátokat, ismerősöket!

Nem is gondolnánk, de a költözés nagy részét nem a nehéz dolgok- hűtő,mosógép,szekrény,ágy- teszik ki, hanem az apróbb zsákok, dobozok. Ahogy az árainknál(link) is láthatod a rakodó munkatárs óránként 1200 Forintért dolgozik így ha bútorozott lakásból bútorozottba költözöl ezt az összeget ÓRÁNKÉNT megspórolhatjuk, ha hívjuk a barátokat, haverokat és egy sörért vagy csak jófejségből segítenek.

 

Szereljük szét a bútorokat!

Persze tudjuk, hogy nincs mindenkinek ideje erre, azonban ha mégis és a bútorok könnyen szétszedhetők-legfőképp az ágy, illetve a szekrény- akkor mindenképp szánjunk rá egy kis időt, hiszen a költöztetők így még gyorsabban tudnak haladni, amivel végsősoron mi járunk jobban. Ha nincs erre kapacitás, ne aggódjon! Természetesen ezt is elvállalja a Mayerteher!

 

+1 Foglaljuk le a liftet!

Ez természetesen a panel lakásokban élőknek szól. Akár felére is csökkenthetjük a költözéssel járó időt-így a pénzt is-, ha megbeszéljük a lakótársakkal,hogy pár óráig használnánk a liftet, hiszen a házban található legtöbb dolog befér a liftbe ,így ha mondjuk a tizediken lakunk ez nagy segítség lesz.

Ha a további tanácsainkra is kíváncsi Kattintson ide!

Ha a költöztetésben vagy bútorszállításban kérne segítséget Kérjen ajánlatot a gombra kattintva!

 

 

Ajánlatot Kérek!

Leave a Reply