4 tanács,hogy a költöztetést ne káoszként éljük meg!

 

Tudjuk a költözés stresszes szakasza életünknek, már csak az előzmények miatt is, ezért pár tanáccsal segítenénk, hogyan teheti Ön is zökkenőmentesebbé ezt az időszakot!

Mindenekelőtt lépjünk hátra, vegyünk egy mély levegőt és gondolkodjunk reálisan. Sok trükk van amivel csökkenthetjük a stresszfaktort. Az általunk javasolt legfontosabb dolog a szervezettség.

Egyszerre csak egy szobát!

Sokan esnek abba a hibába, összepakolnának MINDENT és EGYSZERRE. Ahelyett,hogy elkezdenénk a legnagyobb káoszt, bontsuk szét az összepakolási folyamatot részekre. A részek jelen esetben legyenek a szobák, helyiségek, így szobáról szobára haladhatunk és meggyőződhetünk róla, hogy nem marad ki semmi és az új házban vagy lakásban is gyorsabban a megfelelő helyre kerülhet minden.

Bónusz tipp: A dobozokra vagy zsákokra ragasszunk egy cetlit amire pakolás közben ráírjuk, mik is kerültek bele pontosan, így biztosak lehetünk benne,hogy nem fog semmi eltűnni

Figyeljünk a kábelekre!

A legtöbb elektronikai berendezésünkhöz-TV,telefon,számítógép,mosógép,mikró- tartozik egy kábel is, amit sok esetben elfelejtünk, vagy költözés közben eltűnik. A legegyszerűbb módja,hogy ez ne történjen meg az, ha fogunk egy ragasztószalagot és hozzáragasztjuk a tárgyhoz a hozzátartozó kábelt.

Címkézés,címkézés,címkézés!

A költöztetés a mi munkánkkal nem ér véget, ha megérkezett az új helyre még ki is kell pakolnia. A sok válogatást,keresgélést és legfőképp stresszt elfelejthetjük ha minden dobozt,zsákot felcímkéz így automatikusan tudni fogja hova pakolja majd ki azokat

+1

Rengeteg pénzt spórolhat meg, hogyha szinte mindent összepakol mire megérkeznek a költöztetők, hiszen így ők is tudják, hogy a teherautóra mit hogyan pakoljanak, ami akár órákkal is lerövidítheti a munkaidőt, így az Ön költségeit is!

Ha a további tanácsainkra is kíváncsi Kattintson ide!

Ha a költöztetésben vagy bútorszállításban kérne segítséget Kérjen ajánlatot a gombra kattintva!

 

 

Ajánlatot Kérek!

Leave a Reply